Tuinconcerten op De Wildenborch

Sinds 2013 organiseert De Wildenborch tuinconcerten, waaronder met het (voormalige) Gelders Orkest en Stichting Dag Lochem. Sinds 2017 is het Nationaal Jeugdorkest (NJO) betrokken, waarmee een reeks tuinconcerten in het kader van de 'Muziekzomer' georganiseerd worden. 

Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat de tuinconcerten in 2021  doorgang zullen vinden: op zondag 8 augustus zijn twee klassieke concerten gepland in de romantische tuinen,  hetgeen voor een onvergetelijke ervaring zal zorgen. 

Na een ontvangst met koffie - mogelijk vanaf een half uur voor aanvang - wordt u getrakteerd op een concertprogramma van twee keer een uur, verzorgd door het Sweelinck Koperkwintet, respectievelijk het Pelargos Strijkkwartet. Tijdens de pauzes kunt u rondwandelen in de tuinen van De Wildenborch.

Het ochtendconcert start om 10.00 uur, het middagconcert om 14.30 uur. Na afloop van het ochtendconcert of voorafgaand aan het middagconcert kunt u genieten van een luxe lunch - ook vegetarisch - van het bekende restaurant Bakker in Vorden.  De lunch is optioneel en dient u tegelijk met uw entreekaarten te reserveren. De kosten voor de lunch bedragen €25 per persoon. 

Zondag 8 augustus

  • Klassieke tuinconcerten in een fraai decor
  • Sweelinck Koperkwintet en Pelargos Strijkkwartet
  • Ochtend of middag
  • Prijs € 30 p.p. (€ 10 <30 jr.)
  • Met of zonder luxe lunch (+ € 25 p.p.)

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief!