Tuinconcerten op De Wildenborch

Sinds 2013 organiseert De Wildenborch tuinconcerten, waaronder met het (voormalige) Gelders Orkest en Stichting Dag Lochem. Sinds 2017 is het Nationaal Jeugdorkest (NJO) betrokken, waarmee een reeks klassieke tuinconcerten in het kader van de 'Muziekzomer' georganiseerd worden.  

De tuinconcerten zullen plaatsvinden op zaterdag 5 augustus 2023. Er is keuze uit een ochtendconcert of middagconcert (of beide), desgewenst te combineren met een luxe luncharrangement. Beide concerten worden voorafgegaan door een ontvangst met koffie en thee.

In de ochtend (11.30 - 12.30 uur) treedt het Isle Quartet op met hun programma Jazzy Strijkers. In de middag (14.30 - 15.30 uur) speelt het Nationaal Jeugdorkest o.l.v. Chloe Rooke de muziektheatervoorstelling Ik wil méér!, gespeeld door Karlijn van Kruchten, Maxime Schräder en Sander Beens, in een regie van David Prins. 

Na afloop van het ochtendconcert of voorafgaand aan het middagconcert kan men tussen 13:00 en 14:00 uur genieten van een luxe lunch: heerlijke (ook vegetarische) gerechten, geserveerd bij het koetshuis. Dit luxe luncharrangement wordt verzorgd door het bekende Hotel-Restaurant Bakker uit Vorden. 

NB Het programma begint op de aangegeven tijd, maar u bent een uur van tevoren al welkom voor een ontvangst met koffie of thee. 

Meer informatie & kaartverkoop

Highlights

  • Luisterrijke tuinconcerten in een fraai decor
  • Keuze uit een ochtendconcert,  middagconcert of beide (combiticket)
  • Te reserveren mét of zonder lunch
  • Inclusief toegang tot de tuinen

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Adresgegevens

De Wildenborch
Wildenborchseweg 20
7251 KG Vorden