Sneeuwklokjesweekend 

Op zaterdag 2 en zondag 3 maart aanstaande zal het landgoed van kasteel De Wildenborch opengesteld zijn voor het publiek, tijdens het traditionele Sneeuwklokjesweekend. Wandelaars, liefhebbers van stinzenplanten én zij die houden van historische tuinen kunnen dan hun hart ophalen tijdens een heerlijke voorjaarswandeling in Vorden.

Tussen de bomen en in de tuinen, aangelegd in Engelse landschapsstijl, zijn talloze velden sneeuwklokjes en winterakonieten ontwaakt. Zij zijn te bewonderen op een route waarbij bezoekers langs de fraaiste plekjes komen. Wie vóór of na de wandeling toe is aan een warm drankje en/of een lokale lekkernij, kan terecht in de gezellige theeschenkerij van het Koetshuis. Koning winter is speciaal voor dit weekend verzocht om ruimte te geven aan een prettig voorjaarszonnetje. 

De tuinen en het Koetshuis zijn beide dagen geopend van 11.00 tot 15.30 uur. De entree, die volledig ten goede komt aan het tuinonderhoud, bedraagt € 7,50 per persoon. De entree kunt u per PIN voldoen, niet contant. Voor Vrienden van De Wildenborch is de toegang gratis wat eveneens geldt voor kinderen tot 12 jaar. Parkeren is ook gratis en last but not least: het bezoekadres is Wildenborchseweg 20, 7251 KG in Vorden (tussen Vorden en Lochem). 

Bent u met een groep en wilt u op een ander moment graag de tuinen bezoeken? Vraag dan een tuinrondleiding aan. 

Highlights

  • Wandelen door de romantische tuinen met eeuwenoude bomen en bijzondere tuinbeelden
  • Bewonder de talloze velden sneeuwklokjes en winterakonieten
  • Koffie, thee , soep en een lokale lekkernij in het gezellige Koetshuis
  • Verkoop van sneeuwklokjes in potjes
  • Entree 7,50 p.p.
  • Gratis toegang voor Vrienden van De Wildenborch en kinderen tot 12 jaar

De opbrengst van de Open Tuinendagen komt volledig ten goede aan het onderhoud van de tuinen.

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Adresgegevens

De Wildenborch
Wildenborchseweg 20
7251 KG Vorden