Openstelling tuinen

Een deel van het landgoed, m.n. het parkbos, is vrij toegankelijk. De aangelegde tuinen in Engelse landschapsstijl, die achter het huis liggen, zijn alleen op bepaalde dagen te bezichtigen.

Open tuinen 2020

Tuinen geopend ondanks Corona!

Zondag 31 mei en maandag 1 juni (Pinksteren) van 10.00 – 17.00 uur.

Tot onze grote vreugde is door de gemeente Bronckhorst toestemming verleend voor het openstellen van de tuinen in het pinksterweekend, vanzelfsprekend met inachtneming van de huidige Coronamaatregelen.

De opzet zal dus anders zijn dan dat u gewend bent van voorgaande edities van de Open Tuinendagen. Zo is er dit jaar helaas geen streekmarkt, geen kabouterroute en blijft het koetshuis gesloten. Koffie en thee wordt er dus niet geschonken. Ook dient u te allen tijde de aanwijzingen op te volgen die op de borden staan en/of die u van een van de toezichthouders (herkenbaar aan de gekleurde hesjes) krijgt.

De route start bij het grote toegangshek en is uitgezet in één richting. Bij de kassa wordt u gevraagd om met PIN of mobiel te betalen, bij voorkeur contactloos.

De tuinen zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 6,50 (kinderen tot 12 jaar gratis). Alle inkomsten komen ten goede aan het tuinonderhoud. Parkeren is gratis en gebeurt op aanwijzing van de parkeerregelaars.

Honden zijn helaas niet toegestaan, ook niet aangelijnd.

Tuinbezoek voor groepen

Voor groepen (bv. tuinclubs, familie- of vriendenbijeenkomsten) kan, in principe het hele jaar door, een aparte afspraak worden gemaakt voor een tuinwandeling onder deskundige begeleiding.
De kosten bedragen hiervoor € 130,- voor een groep van max. 25 personen. Meer informatie ontvangt u door een mail te sturen naar

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het nieuws van de Wildenborch? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

AANMELDEN